onsdag 20. april 2011

Bunkring i Strømstad

I Strømstad la vi til innerst i gjestehavna, som var mye roligere enn hva vi er vant med.
Etter morgenjogg dagen etter, var det tid for bunkring av mat. Utenfor Systembolaget var det lang kø av nordmenn en halv time før åpningstid. Vi var glade for at vi ikke hadde noe behov for innkjøp der. Det var direkte pinlig å være norsk i nærheten av hordene av nordmenn som skulle handle sprit, bacon og kjøttdeig...
Etter å ha fått bunkret, var det tid for å gjøre båten "ship shape" for videre tur. Mens fordekket ble skrubbet, ble vi kontaktet av en journalist fra "Strømstads Tidningen" som ønsket et intervju med oss. Det skal komme en artikkel om båtturister i avisen på torsdag.

Deretter kastet vi loss. Utpå Kosterfjorden blåste det 10 m/sek fra S/ SØ, dvs vinden rett i trynet. Dette medførte at vi gikk for motor over til Kyrkosund.

"Dione" og "Pingvin" fra SBF i ytre havnen i strømstad.

2 kommentarer:

  1. Det er direkte festlig å lese denne bloggen !!!Det hender alltid noe festlig med dere , på seilas.Vinden rett i trynet , ja det er han el Capitano, Wictor.Litt artig å komme i Strømstad avisen på påske - og seilas intervju.Koser meg.

    SvarSlett
  2. Hei på dere ! Så dere tok bilde av oss i Strømstad men oppdaget først nå at det ligger her :) Fikk ikke blåst opp bilde, har du det ennå ? Kan vi få det på mail pingvin36@hotmail.no Ellers kal vi ha med en del 12-13 års gamle jenter ut nå i helga den 10 juni Blir nok i Drøbaksomerådet

    SvarSlett