fredag 15. juli 2011

Late dager med mye god mat i Skagen


Morgenen etter at vi ankom Skagen, var det mange båter som skulle ut. Dette var bra for oss, for da fikk vi en knallgod plass nesten innerst inne ved pir 2. Vi fikk oss strøm og syklene ble pakket opp og parkert på brygga.
Vi sendte en SMS til S/Y Katrina, og det viste seg at de ankom Skagen 2 timer etter oss på natta. De hadde lagt seg longside på pir 1. Vi vurderte å flytte oss bort til dem, men før vi visste ordet av det, lå det 7-8 båter utenpå dem.
I Skagen ble det shopping, sykkelturer, cachejakt og mye mat. Må bare understreke at det er utrolig mye god mat på dette stedet. Nybakte rundstykker, brød og morgenkager tidlig på morgenen. Nystekte fiskefrikadeller, stekt rødspette, jomfruhummer, is med guf, kartofler moreller og jordbær...
Første dagen hadde vi sol, mens det skyet til på torsdag. Utover tordagen styrtregnet det og vindmåleren viste 18 m/sek fra NØ inne i havna.

Nå har vinden løyet, og vi benytter sjansen til å forflytte oss videre sørover mot Sæby. Vi har nå seilet noen timer i vind fra SØ, men nå har vinden spaknet dreid mer mot S, slik at vi går for motor siste sykket inn til Sæby.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar