torsdag 28. juli 2011

Malmön- Kungshavn- Alvö


Vi tok farvel med "Etienne" og en annen båt fra SBF etter noen fine dager sammen.

I solskinn gikk vi for motor inn til Kungshavn for å handle mat. Vi har også brukt opp den siste flasken med gass, så vi skulle sjekke om det var noen som forhandlet norske gassflasker (statoil) i dette området. (Vi vet fra tidligere at man kan få tak i slike gassflasker i Lysekil, men det var ikke aktuellt nå). I Kungshavn la vi oss til på gjestebrygga og deretter fikk vi handlet mengder av mat, "våre" gassflasker hadde de ikke noe sted. (Statolistasjonen i området er nedlagt...)
Deretter gikk vi videre for motor gjennom Sotenkanalen og til Alvö. Vi ble møtt av 3 gummibåter som ledasaget oss inn til de andre. Etter å ha fått fortøyd til en fantastisk fin naturhavn, ble det er hjertelig gjensyn med tilsammen 4 andre båter fra "Sjötaternes Yachtklubb".
Både unger, bikkjer og voksne har stor-koste seg her ute på to solrike dager med bading, soling og grilling fra morgen til kveld. DET ER SLIKE DAGER VI DRØMMER OM GJENNOM MØRKE VINTERNETTER !!!
Værvarselet nå sier regn fra i morgen av. Planen er å gå videre nordover via Grabbestad og så til Koster.... SISTE OPPDATERING : SOL SOL SOL HELE DAGEN LANG...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar