mandag 22. august 2011

Helgetur til "Skauern"


Etter mange dager med dårlig vær, var det deilig å få oppleve litt ordentlig sommerstemning igjen.
Vi gikk for motor fra SBF til Skauern på havblikk. Til vår store overraskelse var det ingen andre mennesker på holmen, og vi fikk noen timer i fred og ro. Utover dagen ankom det bare flere og flere båter, (noe som til dels ga oss god underholdning hva angår kreative "fortøyningmåter"). Ingen tvil om at det er noen folk i båt som har mer penger enn erfaring og kunnskap...
Det ble både bading, soling, avislesing, fisking og fiksing (Jeg var oppe i toppen av masta for å fikse vindmåleren som hadde vridd seg, samt skiftet til LED-pære i mororlanternen). I kveldingen ble det grilling i solnedgangen.

De aller fleste båtene forsvant like raskt som de ankom så snart sola stod lavt på himmelen. Etter solnedgang ankom Paul i "Etienne", og han fikk plassen på siden av oss.
På søndag overhørte vi siste sending av årets "Reiseradio", noe som alltid er like vemodig.

På vei hjem igjen fikk vi god vind fra SØ. På slutten av seilasen kom regnet igjen, og det begynte å stri regne. Men med humøret på topp gjorde ikke regnet noe (annet enn at vi ble søkk-våte...) Vi seilte helt inn i båsen på SBF uten å bruke motoren.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar