mandag 28. mai 2012

Drømmepinse på Oslofjorden

I kun 2 m/sek vind fra S, gikk vi for motor til "Bjørnehuebukta" på Håøya hvor vi tilbragte 2 dager av Pinsen. Innerst inne i bukta laget vi en kjempefin huske av et gammelt skjøte. Det ble fisking, bading, grilling og soling dagen lang...
1. Pinsedag tok vi en tur inn til Sætre for å fylle vann og kjøpe aviser, is og jordbær. Vi satte deretter kursen til "Skauern". Der lå det så mange båter at vi ikke fikk lagt oss til land. Vi la oss deretter på svai og ventet en times tid til en god plass ble ledig. Det ble bading og grilling utover kvelden. Etter at sola gikk ned så vi filmen "Longitude" ombord i båten.
 

2. Pinsedag våket vi til vind med en styrke på 16 m/sek fra N. Alle andre besøkende, både teltende, motorbåtfolk og seilbåtfolk pakket hastig sammen og "evakuerte" holmen. På formiddagen var vi atter en gang alene på "Skauern". Selv om vi lå godt fortøyd, valgte vi å gå inn til Middagsbukta- Der var en av yndlingsplassene våres ledig og vi la oss til der inne. Det ble deretter tur på Nordre Langåra, lunsj og en liten middagslur før vi satte kursen hjemover mot Frognerkilen.
 

...alle var enige om at dette har vært en fantastisk fin pinsetur...


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar