tirsdag 10. august 2010

Oppsummering Sommerferie 2010



Da er sommerferien desverre over. PAGURUS III ligger nå vel fortøyd i hjemmehavna. Vi er svært fornøyd med årets tur.

Vi har nå vasket 7 maskiner med klær, og det meste er nå tilbake i båten. Båten er vasket og støvsugd innvendig og utvendig. I dag har jeg sett over motoren. Det er en liten lekkasje i eksosbendet, men det fikser jeg etterhvert. I nær fremtid skal båten på land for bunnstoffing og polering.
Gjennom årets båtferie har vi hatt tilsammen 24 overnattinger. (Det kunne ha vært 8 flere, men pga forstaget som måtte byttes ble turen noe redusert.) Vi har overnattet 14 netter i gjestehavner, 1 natt på verksted og 8 netter i naturhavner (samt en natt på svai) Vi har overnattet 5 netter i Norge, 12 i Sverige og 7 i Danmark. Vi har besøkt 11 forskjellige gjestehavner og 8 naturhavner. (I noen av gjestehavnene har vi kun vært innom for å handle, Strømstad, Lysekil, Grebbestad og Skärhamn)

Vi har i løpet av disse 24 fantastiske dagene tilbakelagt 441,8 nautiske mil. Av dette har vi seilt 221,8 nautiske mil på tilsammen 56 timer og 30 min. Motoren er blitt brukt i 56 timer.

Dagen etter ankomst til Oslo, ble bilen stjålet. I tillegg så er det fullt kjør på jobben, samt at skolen snart begynner igjen. Vi håper likevel på noen flere turer i Oslofjorden utover høsten. Målet er å få til minst en tur til til Hvaler-Tjøme-området før frosten kommer.... Følg med, følg med...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar